DRONEINSPEKTION MED EN ØKONOMISK BESPARELSE

INSPEKTION MED DRONE I HØJDERNE

Har du brug for at få foretaget en inspektion af din bygning af en dronefotograf, for eksempel af solcellerne på dit tag eller dit murværk i højderne, og kunne du tænke dig at slippe for at skulle have sat stillads op eller at leje en lift til formålet? Så kan jeg hjælpe dig.

Jeg udfører droneinspektion til mange forskellige formål, men fælles for dem alle er, at du slipper for både besværet og omkostningerne forbundet med leje af lift eller stillads. Samtidig er dronefoto og dronevideo både mere sikkert og billigere end traditionelle inspektioner. Jeg hjælper dig gerne med at foretage en inspektion i højderne. Jeg holder selv til i Birkerød, hvorfra jeg ofte kører ud til opgaver på resten Sjælland og Lolland samt i Jylland og på Fyn.

EKSEMPLER PÅ DRONEINSPEKTION

En inspektion med drone kan dække over mange forskellige typer inspektioner. Det kan for eksempel være inspektioner af:

  • Fejl og skader på tage
  • Murværk
  • Vildttælling
  • Dataindsamling og dokumentation
  • Overblik over skov eller landbrug
  • Tilstoppede tagrender
  • Termografisk fejlfinding på solceller

JEG LEVERER KVALITETSOPTAGELSER OG SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Når du vælger at lade mig stå for din droneinspektion, så kan du altid forvente at få en videooptagelse eller fotos i høj kvalitet. Jeg leverer kun arbejde, som jeg selv vil betale andre for, og samtidig leverer jeg skræddersyede løsninger med fokus på dine unikke ønsker og behov. Det kan eksempelvis være en inspektion af solceller med et termografisk kamera, hvis du mistænker, at du har en celle, der ikke fungerer optimalt.

Jeg er meget fleksibel, og jeg overholder altid mine indgåede aftaler. Jeg lover med andre ord aldrig noget, som jeg ikke kan holde. Endelig går jeg højt op i sikkerheden, og jeg følger derfor lovgivningen.

KONTAKT MIG OG FÅ BEREGNET EN PRIS PÅ DIN INSPEKTIONSOPGAVE

Jeg tilbyder skræddersyede løsninger og dermed også skræddersyede priser. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på lige netop din kommende droneinspektion, så er du dermed altid velkommen til at kontakte mig. Med en droneinspektion slipper du for udgifterne og besværet ved opsætning af stillads eller leje af lift, og du opnår dermed en økonomisk besparelse.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på din opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Procesforløb over droneinspektion

1​.

Tag kontakt

2​.

Oplys adresse

3​.

Undersøg område

4​.

Kommer og flyver

5​.

Rapport, billeder/video og tekst

Vi fanger de rette vinkler

Drømmer du om professionel video
​optaget med drone?

Det kan hurtigt betale sig at hyre en dronefotograf til at skyde din video. Vi kan optage fra alle vinkler, og det giver et professionelt og eksklusivt udtryk. Vi har udstyret, kompetencerne og kreativiteten på plads – og vi glæder os til at høre mere om din opgave.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på din opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os.

​Vi tager gerne en helt uforpligtende samtale med dig om din kommende opgave.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​oplysninger

​Dronevic ApS​

Langebjergvej 338A, 3050 Humlebæk 

Find vej her.

Telefon: 31 41 95 79

E-mail: jbn@dronevic.dk

Sociale medier

Medlem af