DRONEVIDEO: VIDEOOPTAGELSE I HØJDERNE MED SIKKERHEDEN I ORDEN

FÅ EN LÆKKER OG PROFESSIONEL DRONEFILM

Kunne du tænke dig at styrke din virksomheds brand og markedsføring, eller ønsker du at skabe en fremvisning med wow-effekt? Med videooptagelser i højderne kan dronevideo være den helt rigtige løsning, hvis du ønsker at bruge videomaterialer i din markedsføring, som ser lækkert, eksklusivt og professionelt ud. Det kan være alt lige fra produktgennemgange til boligfremvisninger og meget andet.


Jeg arbejder for mange forskellige typer erhvervskunder som dronefotograf, herunder blandt andet virksomheder, der skal bruge dronevideo til reklamevideoer, produktfremvisninger eller promoveringsfilm. Jeg holder selv til i Birkerød, hvorfra jeg ofte kører ud til opgaver på resten af Sjælland og Lolland samt i Jylland og på Fyn.

STYRK DIN VIRKSOMHEDS UDTRYK

Hvis du ønsker at få din virksomhed til at skille sig ud blandt konkurrenterne, kan det helt rigtige videomateriale være vejen frem – og med en dronevideo kan du få en professionel og flot video til at indgå i din markedsføring. Dronevideo kan både indgå i videomaterialer til din hjemmeside, til opslag på sociale medier og til reklamefilm, der kører online eller på tv.

Derudover tilbyder jeg også dronevideo i forbindelse med bygningsinspektion, så du kan komme helt tæt på tagkonstruktioner, solceller og utilgængeligt murværk med henblik på at inspicere for fejl og mangler.

Ved at få optaget en dronevideo kan du blandt andet slippe for både udgifterne og for besværet ved opsætning af stillads eller leje af lift. Det er dermed billigere at få optaget en dronevideo frem for en traditionel video, og det er samtidig også mere sikkert, fordi det kun er dronen, der bliver sendt op i højderne.

5 FORDELE VED AT LADE MIG OPTAGE DIN DRONEVIDEO

Når du vælger at lade mig stå for at optage din dronevideo, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 5 fordele:

1.​ Jeg er utrolig kvalitetsbevidst og leverer kun et produkt, jeg selv ville betale for

2.​ Jeg går op i sikkerheden og følger altid lovgivningen

3.​ Jeg overholder alle mine indgåede aftaler og lover ikke noget, jeg ikke kan holde

4.​ Jeg er fleksibel og har et stort kundefokus

5.​ Jeg kan styrke din virksomheds branding med unikt videomateriale af høj kvalitet

KONTAKT MIG OG FÅ EN SKRÆDDERSYET LØSNING

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du kunne tænke dig en skræddersyet løsning, der matcher lige netop dine behov. Jeg tilbyder dronevideo til skarpe priser, og jeg beregner også gerne en pris på din konkrete opgave.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på din opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Procesforløb over droneinspektion

1​.

Tag kontakt

2​.

Oplys adresse

3​.

Undersøg område

4​.

Kommer og flyver

5​.

Rapport, billeder/video og tekst

Vi fanger de rette vinkler

Drømmer du om professionel video
​optaget med drone?

Det kan hurtigt betale sig at hyre en dronefotograf til at skyde din video. Vi kan optage fra alle vinkler, og det giver et professionelt og eksklusivt udtryk. Vi har udstyret, kompetencerne og kreativiteten på plads – og vi glæder os til at høre mere om din opgave.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på din opgave, så er du meget velkommen til at kontakte os.

​Vi tager gerne en helt uforpligtende samtale med dig om din kommende opgave.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​oplysninger

​Dronevic ApS​

Langebjergvej 338A, 3050 Humlebæk 

Find vej her.

Telefon: 31 41 95 79

E-mail: jbn@dronevic.dk

Sociale medier

Medlem af